Distractie
Horoscopul zilei
Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)
Incepi sa interactionezi mai mult cu familia. Asta iti va da ocazia sa descoperi multe lucruri noi pe care nu le stiai despre unii membri ai familiei. Este un moment bun de reconectare si relaxare.
› vrei zodia taCultura generala
Virusul care a declansat pandemia de gripa spaniola din timpul Primului Razboi Mondial avea o tulpina asemanatoare cu gripa aviara H1N1. S-a numit ''gripa spaniola'' deoarece a primit mai multa atentie in presa spaniola decat in restul Europei. Spania nu a fost implicata in conflict, iar presa nu era cenzurata ca in restul Europei.
› vrei mai multBancul zilei
Bula si Bulangioaica erau casatoriti de 25 ani. Intr-o vineri, Bula vede sub pat o valiza.
- Ce e cu valiza asta?
Se rosi Bulangioaica un pic si zise:
- Dragule, trebuie sa-ti marturisesc ceva. Deschide valiza. Deschide Bula valiza si inauntru erau: trei cartofi si 50.000 de dolari.
- Ce e, fa, cu cartofii astia?
- Dragule, de-a lungul casniciei noastre, de cate ori te-am inselat... am pus un cartof in valiza.
- E, lasa ca nu-i asa rau. Dar ce e cu cei 50.000 de dolari?
- Pai, de cate ori am adunat un kil, l-am vandut.
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
R_ _ R_ Z_ _ TAT_ V
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "REPREZENTATIV"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
16 noiembrie 1995
Ziua internationala a tolerantei
Ziua internationala a tolerantei este marcata in fiecare an la 16 noiembrie, pentru a indemna omenirea la intelegere si respect reciproc, dialog si cooperare intre culturi, civilizatii si popoare, pentru a descuraja atitudinile extremiste dominate de violenta si ura. Aceasta zi a fost proclamata la 16 noiembrie 1995, in cadrul Conferintei generale a UNESCO de la Paris, cand statele membre UNESCO au adoptat "Declaratia principiilor tolerantei", enuntata in 1986, care defineste termenul de toleranta ca fiind respectul, acceptarea si aprecierea diversitatii si bogatiei culturale, a manierelor de exprimare, a calitatii noastre de fiinte umane.