Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Vei incepe aceasta zi a saptamanii dornic/a sa muti muntii din loc, totusi, acest elan ti se va taia. Daca simti, ca anumite elemente nu iti fac bine, nu mai pierde timpul, delimiteaza-te de ele!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Daca inoti langa un delfin si incepi sa te scufunzi, el intotdeauna te va impinge la suprafata.

› vrei mai mult

Bancul zilei

o femeie se duce la un interviu pentru un post de vanzatoare . Angajatorul ii spune sa nu refuze niciodata un client , cand acesta cere ceva infiferent daca au sau nu in magazin sa gaseasca o solutie . Incepe femeia lucrul pricepand ceea ce are de facut . Vine un batranel cerand o pereche de manusi . Vanzatoarea il intreaba : ce culoare doriti ? negru , maro , albe ?
Batranul : Negre
V: din piele , crosetate sau din cauciuc ?
B: Din piele
V: Bine atunci veniti maine cu un o haina la care vreti sa le asortati ca sa vedem cum vin ..
Pleaca batranul fericit ca in sfarsit i-se acorda atentie ; la care unul nervos si agitat intra pe usa : doamna aceasta este nuanta faiantei , acesta este capacul closetului , curul vi l-am aratat ieri , acum va rog da-ti-mi hartia aia igienica !!!

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 5 out of 6   # Numar de greseli ramase: 1

_ _ MINATIUNE


Alege o litera de mai jos:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chestii distractive

Evenimentele zilei

18 octombrie 1839
Se naste savantul chimist roman Nicolae Teclu

La 18 octombrie 1839 se naste savantul chimist roman Nicolae Teclu, a inventat tipul de arzator "becul Teclu". A devenit celebru in toata lumea prin cele 60 de descoperiri si peste 50 de lucrari originale din domeniul chimiei. Nicolae Teclu a inventat, in 1900, becul de laborator, cu reglare a curentului de aer si gaz, bec de gaz cu regulator, care-i poarta numele. Inventia a fost brevetata in Austria si realizata de firma vieneza W.J. Rohrbeck’s Nachtolger si, la Leipzig, de catre firma Franz Hugershoff. „Becul Teclu" este folosit si astazi in toate laboratoarele din lume si este asemanator cu becul Bunsen, dar reglarea admisiei se face cu un obturator conic si, in felul acesta, se obtine un amestec mai bun al aerului cu gazul si o temperatura mai inalta. Testeaza-ti cunostintele despre mari inventatori in sectiunea Teste din site-ul clopotel.ro

› vrei mai mult