Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Aceasta zi poate deveni foarte eficienta pentru tine, daca ai destula rabdare si tenacitate. S-ar putea ca acest lucru sa iti dea multe batai de cap, deoarece stai cam prost la acest capitol. Tot ce trebuie sa faci este sa te concentrezi si sa te focusezi doar asupra acestui lucru, sa nu te pierzi cu firea.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Planeta Mercur NU ofera un mediu propice pentru om. Oricine ar ajunge acolo ar arde instantaneu pe timpul zilei. Pe timpul noptii ar ingheta. Temperaturile pe timpul zilei ajung la 427 de grade Celsius si noaptea la -183 de grade Celsius. Daca planeta ar fi totusi colonizata, din cauza lipsei atmosferei, oamenii ar fi bombardati de meteoriti. Planeta neavand atmosfera nu are nici fenomene meteo. Fotografiile realizate de sonda Messenger au indicat faptul ca la polii planetei Mercur exista apa inghetata ce rezista in aceasta forma pentru ca se afla mereu in intuneric. Gravitatia mult prea mica a acestei planete (aproximativ 38 la suta din cea a Pamantului) ar face ca oamenii sa piarda masa musculara, sa li se micsoreze picioarele si sa li se deregleze inima. Totodata, oamenii ar face osteoporoza, iar calciul din oase ar ajunge in sange, putand duce la constipatie, pietre la rinichi si chiar depresie.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un motociclist se invarte cu motocicleta in jurul unui grup de motociclisti si intreaba:
-Cine-are motocicleta ca a meaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?
Un motociclist ii raspunde:
-Eu am!
-Si cum se opresteeeeeeeeee?

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 5 out of 6   # Numar de greseli ramase: 1

_ _ C_ IZI_ O_ IU


Alege o litera de mai jos:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chestii distractive

Evenimentele zilei

16 aprilie 1919
Batalia din Muntii Apuseni din cadrul Razboiului romano-ungar de la 1919

La 16 aprilie 1919 incepe Batalia din Muntii Apuseni din cadrul Razboiului romano-ungar de la 1919. Armata regala romana, respingand atacul ungar, incepe ofensiva, ajungand la Tisa la 1 mai 1919. Testeaza-ti cunostintele despre bataliile care au schimbat cursul istoriei in sectiunea Teste din site-ul clopotel.ro

› vrei mai mult