Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


In aceasta zi o sa descoperi ca poti face lucruri pe care nu credeai ca le poti face. Daca vei participa la o competitie intre prieteni, ai mari sanse sa te clasezi pe podium pentru ca esti plin/a de ambitie! Din fericire, seara vei avea ocazia sa te relaxezi cu adevarat.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Supravietuirea noastra depinde de arbori. Din 1950 Pamantul a pierdut peste jumatate din patura sa de arbori. Pentru a curata aerul de poluarea generata de masini si de industrie avem nevoie de o patura de arbori de marimea Statelor Unite. Prin distrugerea padurilor, Homo Sapiens comite suicid.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un iepure statea pe fotliu, la un momendat spune el:
-Bai, eu am pofta de niste clatite.
Se duce iepurele in debara si se uita ce are:faina,ulei oua...dar nu avea o tigaie.Iepurasul se duce la vecinul sau ursul.
Merge ce mererge iepurele si zice:
-Ma, daca ii cer tigaia o sa ma intrebe la ce o folosesc, si eu am sa-i spun ca fac 20 de clatite.O sa-mi ceara si mie 5 clatite si eu am sa mai raman cu 15 clatite, mai merge ce merge si spune:
-Daca o sa-mi ceara 10, hai ma lasa c nu-i asa de zgarcit ursu' asta.Mai merge ce merge si spune:
-Ma nenica sa vezi ca asta o sa-mi ceara 15 si eu am sa raman cu 5!Ajunge iepurele la usa ursului si ii spune:
-Ba nenica asa zgarcit nu am vazut, nu mai am nevoie de nici o tigaie! U rsu' era cu ochelarii mai aplecati pe nas si cu cartea in mana, si nu stia ce vrea sa spuna iepurel!!!

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 4 out of 6   # Numar de greseli ramase: 2

REPREZE_ TAT_ V


Alege o litera de mai jos:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chestii distractive

Evenimentele zilei

12 august 1816
Se naste Ion Ghica

La 12 august 1816 se naste Ion Ghica, personalitate marcanta a celei de-a doua jumatati a secolului al XIX-lea. Economist, matematician, scriitor, pedagog, diplomat si om politic, Ion Ghica a fost prim-ministru de cinci ori: de trei ori al guvernului Romaniei (in 1866, in 1866-1867 si in 1870-1871) si de doua ori între 1859 si 1860, la Iasi si la Bucuresti, in perioada in care tarile romane se unisera intr-un stat, insa pastrau inca doua guverne separate. 

› vrei mai mult