Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Exista o meduza coama de leu (Cyanea capillata) de mari dimensiuni, probabil cea mai mare meduza de pe glob. Are un diametru de pana la 2 m, iar lungimea tentaculelor sale poate ajunge la 20 m. Tentaculele pot intepa, dar pana acum nu s-au cunoscut cazuri in care acestea sa aiba efect letal.
› vrei mai multBancul zilei
Cand romanii au inventat laserul, marile puteri si-au trimis spionii ca sa vada cum folosesc romanii laserul. Si au fost astia prin Moldova si prin Tara Romaneasca si au gasit numai drumuri ca vai de ele (cu inscriptii pe margine "AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA", oameni saraci si ...ce mai...Romania) si, dezamagiti, au luat-o catre vest. Cum drumul spre casa trecea prin Ardeal, cand sa treaca muntii au vazut un munte plin de oi si numai un cioban la ele. s-au mirat oamenii si au vrut sa-l intrebe pe tip cum se descurca cu atatea oi:
-Bade, nu sunt cam multe oi? Cum ai grija de toate?
Badea: -No, d'apoi simplu, cu laser.
Raman astia stupefiati. -Cum dom'le, o tara intreaga nu stie ce sa faca cu laserul si asta, un cioban, i-a si gasit o aplicatie?
-Bade ai putea sa ne faci si noua o demonstratie ca sa nu murim prosti?
-No, io voi face daca mi-oti spune ce e aia..
- Pai, sa ne arati si noua cum pazesti oile cu laser...
- Aaa, apoi ii simplu: LASEEEER , CUTZU NA!
Shop Clopotel.ro
![Set figurina cu masca si revista, Superthings, Secret Spies, Nr. 4](https://noriel.ro/media/catalog/product/n/0/n00007630_9772956476307_superthings_secret_spies_nr._4.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
MAG_ _ AR_ ZAR_
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "MAGHIARIZARE"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
![Set figurina cu masca si revista, Superthings, Secret Spies, Nr. 4](https://noriel.ro/media/catalog/product/n/0/n00007630_9772956476307_superthings_secret_spies_nr._4.jpg)
Evenimentele zilei
10 februarie 1923
Se stinge din viata fizicianul Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X
La 10 februarie 1923 trece in nefiinta fizicianul german Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X. Ca profesor al universitatii Würzburg, studiind descarcarile electrice in tuburi vidate, a descoperit in anul 1895 emisia unor radiatii penetrante, pe care le-a numit radiatii X care, dupa moartea sa si in pofida testamentului sau, au fost denumite raze Rontgen. In anul 1901 a fost distins cu Premiul Nobel pentru Fizica. Motivatia juriului Nobel: "ca apreciere pentru serviciile extraordinare oferite prin descoperirea remarcabilelor raze".