Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Astazi vei avea parte de multiple reusite, mai ales in provocarile pe care le vei primi de la prieteni. Daca ai incredere in apropiatii tai, poti sa le impartasesti si acestora secretul reusitei tale. Sigur si-ar dori sa afle cat mai multe informatii de la tine!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cafeaua abunda in vitamine. Multe dintre ele se pierd prin prajire, dar raman vitamine ca: B1, B2, B5, dar si minerale ca magneziul sau potasiul. Conchistadorii spanioli nu intamplator, beau o ceasca de cafea calda inainte de a lupta cu dusmanul. In ciocolata de asemenea se gasesc elemente active ca si calciu, sodiu, fier, vitamina E, desigur in cantitati destul de mici. Aceste substante minerale sunt adunate special pentru a face din acest produs un izvor deosebit de energie. Ciocolata tonifica foarte bine sistemul nervos central, datorita continutului in teobromina, o substanta care prin calitatile sale este apropiata de cofeina. Desigur, nu este atat de tare dar o bucata de ciocolata te ajuta sa inlaturi senzatia de somn si oboseala.

› vrei mai mult

Bancul zilei

un doctor iese transpirat din sala de operatii.se intalneste cu alt doctor care il intreaba:
-de ce esti asa de transpirat?
-pai am iesit dintr-o operatie de 10 ore pe creierului unui politist
cand i-am deschis capul am ramas surprins...avea doar un fir.si am stat 10 ore sa ma gandesc: "sa-l tai...sa nu-l tai"
-si pana la urma ce ai facut?
-l-am taiat
-si ce s-a intamplat?
-i-au cazut urechile

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

DOM_ _ _ _ _ U_ _ 


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "DOMINATIUNE"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

13 iulie 1866
A fost promulgata Constitutia Romaniei dupa modelul Constitutiei Belgiei din 1831

La 13 iulie 1866 a fost promulgata Constitutia Romaniei, alcatuita dupa modelul celei belgiene, ramasa in vigoare, cu unele revizuiri si modificari, pana in 1923. Constitutia a fost adoptata in timpul regelui Carol I, fiind cea mai longeviva constitutie (1866-1923) si cea mai importanta realizare a regimului lui Carol I. Ea a fost promulgata de domn la 13 iulie 1866.

› vrei mai mult