Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Stephen Taylor are cea mai lunga limba; aceasta masoara 9,8 cm. In anul 2009, britanicul Stephen Taylor a fost declarat oficial ca fiind omul cu cea mai lunga limba din lume, el fiind masurat la vremea respectiva cu 9,5 centrimetri. Apoi, dupa patru ani, barbatul s-a adresat din nou celor de la Guiness World Records, pentru a-i anunta ca doreste sa-i fie imbunatatit recordul. Conform propriilor masuratori, omologate apoi de expertii Cartii Recordurilor, in tot acest timp limba lui Stephen Taylor a mai crescut cu cativa milimetri, ajungand la 9,8 centimetri.
› vrei mai multBancul zilei
Un grup de cercetatori scriu o carte, de 300 de pagini, un compendiu de fizica cuprinzand toate cunostintele din domeniu. Se hotarasc sa faca un sondaj ca sa afle in cat timp o vor invata studentii.
Merg mai intai la francezi si astia zic ca o invata in patru luni!
Apoi merg in Germania si nemtii spun ca o invata in doua luni!
Si in final ajung in Romania, intr-un camin studentesc unde toti erau beti morti !
Il trezesc pe unul si il intreaba :
- In cat timp reusesti sa inveti toata cartea asta ?
Studentul nostru face ochii mari si incepe sa urle:
- Bei, scularea, maine avem examen!
Shop Clopotel.ro
![Camion Classic din metal cu sunete si lumini, Maxx Wheels, Rosu](https://noriel.ro/media/catalog/product/s/0/s01003426-4-2022.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
VA_ IDITAT_ A
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "VALIDITATEA"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
![Camion Classic din metal cu sunete si lumini, Maxx Wheels, Rosu](https://noriel.ro/media/catalog/product/s/0/s01003426-4-2022.jpg)
Evenimentele zilei
10 februarie 1923
Se stinge din viata fizicianul Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X
La 10 februarie 1923 trece in nefiinta fizicianul german Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X. Ca profesor al universitatii Würzburg, studiind descarcarile electrice in tuburi vidate, a descoperit in anul 1895 emisia unor radiatii penetrante, pe care le-a numit radiatii X care, dupa moartea sa si in pofida testamentului sau, au fost denumite raze Rontgen. In anul 1901 a fost distins cu Premiul Nobel pentru Fizica. Motivatia juriului Nobel: "ca apreciere pentru serviciile extraordinare oferite prin descoperirea remarcabilelor raze".