Distractie
Horoscopul zilei
![](https://www.clopotel.ro/utile/horoscop/img/stil1/gemeni.jpg)
Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)
Dimineata va incepe excelent pentru tine si vei simti ca poti face fata oricarei provocari. Cu toate acestea, nu te grabi sa intervii in anumite activitati care nu te privesc in mod direct, pentru ca poti avea de suferit!
› vrei zodia taCultura generala
In anii 2000, in topul obiectelor cu care se inecau americanii, scobitoarea era pe primul loc, oare tot ea e si acum pe primul loc?
› vrei mai multBancul zilei
Dupa terminarea orelor doamna invatatoare le da ca tema copiilor sa alcatuiasca trei propozitii. Cand ajunge Bula acasa o intreaba pe maica-sa:
-Mama, spune-mi o propozitie!
-N-am timp, zice mama.
Bula scrie in caiet propozitia
"N-am timp".
Merge la taica-sau. El se uita la un meci cu Romania-Ungaria.
Bula ii zice:
-Tata zi-mi o propozitie!
Romania a dat gol si tata striga: "Ura,ura."
Bula scrie in caiet propozitia
"Ura,ura."
Bula merge la sora-sa si o roaga si pe ea sa-i zica o propozitie. Sora era in clasa a doua si citea cu voce tare dintr-o carte:
"Tarzan, omul-maimuta. "Bula a scris si asta.
A doua zi la scoala doamna invatatoare ii roaga pe copii sa ii spuna propozitiile. Ea ii intreaba pe mai multi si ajunge sa il intrebe si pe Bula:
-Bula, zi-mi propozitiile!
-"N-am timp"
-Bula, chem directorul!
-"Ura,ura"
Atunci intra si directorul pe usa:
-Bula, cine te crezi aici?
-"Tarzan, omul-maimuta.
Shop Clopotel.ro
![Set de joaca educativ Clementoni, Ora de Chimie](https://noriel.ro/media/catalog/product/n/0/n01061726_8005125617265_set_de_joaca_educativ_clementoni_-_ora_de_chimie_1_.jpeg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
CONFESIONALA
Felicitari!!! Ai castigat!!!
Joaca din nou
Shop Clopotel.ro
![Set de joaca educativ Clementoni, Ora de Chimie](https://noriel.ro/media/catalog/product/n/0/n01061726_8005125617265_set_de_joaca_educativ_clementoni_-_ora_de_chimie_1_.jpeg)
Evenimentele zilei
17 februarie 1866
Si-a inceput activitatea Banca Romaniei
La 17 februarie 1866, pe baza decretului lui Alexandru Ioan Cuza din 1865, a inceput sa functioneze Banca Romaniei, constituita prin transformarea filialei din Bucuresti a Banque Imperiale Ottomane; primul presedinte al bancii a fost Ion Ghica (17 februarie/2 martie).