Distractie
Horoscopul zilei
Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)
Azi e o zi deosebita pentru tine. Orice ar fi, nu trebuie sa lasi nimic sa-ti afecteze moralul.
› vrei zodia taCultura generala
In prezent sunt cunoscute peste 6000 de specii de reptile si 73.000 specii de paienjeni.
› vrei mai multBancul zilei
Trei blonde vroiau sa treaca un rau dar nu puteau asa ca au inceput sa pescuiasca. Li s-au incurcat unditele si au prins toate trei un pestisor de aur. Pestisorul l-ea spus ca daca il arunca inapoi in apa le indeplineste o dorinta.
Prima isi dorestesa fie cea mai buna inotatoare din lume. Sare in apa si cand ajunge aproape de mal o prinde un crocodil si o mananca!
A doua si-a dorit cea mai rapida salupa din lume. Aproape de mal, corcodilii au format un zid , au distrus salupa si au manancat-o si pe blonda.
A treia blonda si-a dorit sa fie bruneta! Pestisorul a facut-o bruneta si buna cateva clipe ea a exclamat:
- A, uite un pod!
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 1
_ O_ _ _ S_ O_ _ _ _
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
4 noiembrie 1860
Alexandru Ioan Cuza aproba Legea de organizare a Politiei Romane
La 4 noiembrie 1860 domnitorul Alexandru Ioan Cuza a aprobat Legea de organizare a Politiei Romane.
Incepand cu Legea de organizare a politiei a lui Alexandru Ioan Cuza (4 noiembrie 1860), urmata de Legea lui Vasile Lascar (1 aprilie 1903) si de Legea pentru organizarea politiei generale a statului (8 iulie 1929), competentele organelor de politie sunt extinse, iar raporturile cu celelalte structuri ale statului mult mai bine reglementate. Prin Decretul nr. 25 din 23 ianuarie 1949 se infiinteaza Militia, apoi, prin Decretul – Lege nr. 2/27 decembrie 1989 se reinfiinteaza Politia Romana ale carei competente vor fi reglementate, ulterior, prin Legea nr. 26 din 18 mai 1994 si prin Legea 218 din 23 aprilie 2002. Din 1990, Politia Romana a cunoscut mai multe etape de transformari menite sa asigure siguranta persoanelor, a colectivitatilor, drepturilor legitime ale cetatenilor, precum si a altor drepturi prevazute in acte internationale la care Romania este parte.