Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Cel mai mare gandac de bucatarie descoperit si actualmente aflat in colectia unui japonez, este gandacul urias din Columbia, avand 9,7cm lungime si 4,5 cm latime. Acesta este campionul blataridelor.
› vrei mai multBancul zilei
Un accident groaznic are loc.
2 masini aproape strivite, intr-una o femeie, in cealalta un barbat; insa cei doi nu au patit nimic. Se chinuiesc ei putin sa iasa din masina, cand reusesc femeia ii spune barbatului:
-Eu cred ca suntem foarte norocosi pt ca am scapat din accident, cred ca Dumnezeu a vrut asa.
Barbatul o asculta, si la un moment dat zice:
-Si eu cred la fel!
Dupa cateva clipe de tacere femeia zice iar:
-Si mai cred ca Dumnezeu a vrut sa ne unim destinele. Barbatul mirat:
-De ce?
Femeia:
-Pentru ca din masinile noastre nu a mai ramas nimic, insa sticla de vin din masina mea e intacta. Eu zic ca ar trebui sa ciocnim!
Barbatul:
-Asa o fi, sa ciocnim!
Femeia ia sticla, scoate dopul si ii da sticla barbatului, acesta bea jumatate de sticla dupa care i-o da femeii.
Femeia o ia, ii pune dopul si ii da sticla inapoi barbatului. El ramane o clipa surprins si o intreaba ea de ce nu bea. La care femeia:
-Eu astept politzia!
Shop Clopotel.ro

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
_ ALI_ I_ A_ EA
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "VALIDITATEA"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro

Evenimentele zilei
1 aprilie 1582
Ziua pacalelilor
Obiceiul pacalelilor de 1 aprilie a aparut in vestul Europei, pe la jumatatea secolului al XVI-lea. In vechiul calendar iulian, Anul Nou se sarbatorea la 1 aprilie, dar in 1582, papa Grigorie al XIII-lea a facut trecerea de la vechiul calendar iulian la noul calendar, care avea sa-i poarte numele - calendarul gregorian, sarbatoarea Anului Nou mutandu-se de atunci pe 1 ianuarie. Oamenii au avut probleme in a se obisnui cu noua data a acestei sarbatori si au continuat sa-si trimita felicitari si sa-si faca urari tot pe 1 aprilie. Cei care continuau sa sarbatoreasca Anul Nou la 1 aprilie au fost numiti "nebuni de aprilie", de unde si denumirea de Ziua nebunilor (April Fools' Day) sau Ziua pacalelilor. Cu timpul, felicitarile trimise pentru Anul Nou la 1 aprilie au inceput sa fie considerate farse, fiind insotite adeseori de cadouri hazlii.