Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Franceza este limba oficiala in 24 de tari.
› vrei mai multBancul zilei
legile pisicii
Legea perdelei - Lungimea, calitatea si cantitatea franjurilor de la perdele vor fi direct proportionale cu calitatile de alpinist ale pisicii. Taiati franjurii, scurtati perdelele, sau mai bine renuntati la asemenea obiecte inutile.
Legea carnaciorului - Daca pisica nu consuma carnaciorul servit in farfurie,lasati-l neglijent pe masa din bucatarie. Va disparea aproape sigur. Sfatuiti vecinii sa stea cu usile inchise. Carnaciorii lor vor fi intotdeauna mai gustosi.
Legea cautarii pisicii - Renuntati! Pisica nu va scoate nici un sunet. Beti un pahar cu apa! Pisica va aparea cand va veti impiedica de ea.
Legea dulapului - in cazul in care usa dulapului nu se inchide perfect, nu pierdeti timpul cu aranjarea hainelor. Va face ordine pisica.
Legea spatiului vital - Daca exista in casa o pisica, cand vei dori sa te asezi pe locul tau preferat, el este deja ocupat. in caz de neglijenta, te alegi cu cateva gheare in...hmm!.
Legea politetii - Cand usa se deschide, pisica va intra intotdeauna inaintea ta.
Legea mirosului fin - Pentru orice pisica, o mocheta noua miroase intotdeauna.
Reciproca - Pentru stapan, aceeasi mocheta noua miroase a pipi.
Legea I a parului de pisica - Parul de pisica nu este niciodata bine fixat pe aceasta.
Legea a II-a a parului de pisica - Parul de pisica nu se dizolva complet in supa.
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
R_ PR_ _ _ _ TATIV
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "REPREZENTATIV"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
2 noiembrie 1919
In Romania au loc pentru prima oara alegeri parlamentare
La 2 noiembrie 1919 incep alegerile parlamentare pentru Adunarea Deputatilor (2-4 noiembrie) si pentru Senat (7-9 noiembrie) pe baza votului universal la care, pentru prima oara, cetatenii din toate provinciile romanesti aleg un singur Parlament al Romaniei. in iulie 1917, Constitutia Romaniei a fost modificata, introducindu-se votul universal, egal, direct, secret si obligatoriu pentru toti cetatenii (barbati) de la 21 de ani in sus. Cetatenii primeau certificat de alegator; cei care nu-si exercitau "fara temei legitim" dreptul de vot erau amendati cu sume variind intre 20 si 50 de lei.