Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
2 ore si 40 minute i-a luat Titanicului sa se scufunde de cand s-a lovit de aisberg. In data de 14 aprilie 1912, ora 23:40 s-a ciocnit de aisberg si s-a scufundat complet la ora 2:20, in dimineata urmatoare. Aisbergul provocase o taietura in carena pe o lungime de 90 metri.
› vrei mai multBancul zilei
De cate armate e nevoie pentru a schimba un bec?
Raspunsul este: de cel putin sase. E nevoie in primul rand de germani, ca sa inceapa treaba. Nu pot lipsi din calcul francezii, pentru ca e mereu nevoie de cineva care sa se dea batut dupa ce a facut putin, foarte putin efort. Vor urma italienii, care vor incepe treaba, vor continua complet aiurea si vor da apoi bir cu fugitii, apoi englezii, pentru ca cineva trebuie sa si stea neclintit acasa fara sa miste un deget. Dupa atata circ vor aparea americanii, care vor face tot ce-a mai ramas de facut si-si vor asuma creditul pentru tot ce s-a facut pana atunci. Totul va fi incheiat "rotund" de elvetieni, in rolul celor care observa totul si se prefac ca nimic neobisnuit nu s-a petrecut.
Shop Clopotel.ro
![Joc de societate Noriel - Anti Monopoly](https://noriel.ro/media/catalog/product/j/o/joc-de-societate-noriel-anti-monopoly.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
DISCRIMINA_ ORI_
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "DISCRIMINATORIU"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
![Joc de societate Noriel - Anti Monopoly](https://noriel.ro/media/catalog/product/j/o/joc-de-societate-noriel-anti-monopoly.jpg)
Evenimentele zilei
10 februarie 1923
Se stinge din viata fizicianul Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X
La 10 februarie 1923 trece in nefiinta fizicianul german Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X. Ca profesor al universitatii Würzburg, studiind descarcarile electrice in tuburi vidate, a descoperit in anul 1895 emisia unor radiatii penetrante, pe care le-a numit radiatii X care, dupa moartea sa si in pofida testamentului sau, au fost denumite raze Rontgen. In anul 1901 a fost distins cu Premiul Nobel pentru Fizica. Motivatia juriului Nobel: "ca apreciere pentru serviciile extraordinare oferite prin descoperirea remarcabilelor raze".