Distractie
Horoscopul zilei
Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)
Azi iti da tarcoale nervozitatea si risti sa ai neplaceri, atat la joaca, cat si acasa cu parintii. Pe seara, un prieten/a te scoate in parc pentru a te detensiona si pentru relaxare.
› vrei zodia taCultura generala
Cravatele au fost raspandite ca si accesoriu de moda in secolul al 17-lea de catre soldatii croati; in 1667, in timpul domniei lui Louis al XIV-lea al Frantei, un regiment special a fost format si denumit dupa croati: Cravatele Regale. Noul articol de moda, purtat - a la Croate - a fost adoptat de catre oamenii din Paris. Curand, expresia a devenit baza noului cuvant francez - cravate.
› vrei mai multBancul zilei
Un om isi cumpara o masina sport si merge sa o testeza.Calca acceleratia si ajunge la 150km/h cand un cal alb trece in galop pe langa el si-l intrece.Consterant, omul accelereaza si mai mult pana ajunge la 200km/h.Trece din nou calul alb pe langa el,depasindu-l.Iritat deja, omul ajunge la 250km/h. cand calul alb il depaseste din nou.Ajuns in prima localitate intra in vorba cu un localnic:
-Si cand aveam 250km/h m-a depasit un cal.
-Calul asta era alb cumva?
-Da!!
-Il stiu.E nebun...
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
_ _ P_ _ _ _ NT_ TIV
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "REPREZENTATIV"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
16 noiembrie 1995
Ziua internationala a tolerantei
Ziua internationala a tolerantei este marcata in fiecare an la 16 noiembrie, pentru a indemna omenirea la intelegere si respect reciproc, dialog si cooperare intre culturi, civilizatii si popoare, pentru a descuraja atitudinile extremiste dominate de violenta si ura. Aceasta zi a fost proclamata la 16 noiembrie 1995, in cadrul Conferintei generale a UNESCO de la Paris, cand statele membre UNESCO au adoptat "Declaratia principiilor tolerantei", enuntata in 1986, care defineste termenul de toleranta ca fiind respectul, acceptarea si aprecierea diversitatii si bogatiei culturale, a manierelor de exprimare, a calitatii noastre de fiinte umane.