Distractie
Horoscopul zilei
Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)
Atmosfera din grupul de prieteni pare incinsa, esti debusolat/a, pentru ca nu stii cum sa procedezi. Poate ca ar trebui sa luati o pauza.
› vrei zodia taCultura generala
Reptilele nu isi pot genera propria caldura corporala. Ele sunt animale care se bazeaza pe caldura mediului inconjurator pentru a-si mentine temperatura corpului la parametri constanti. Multe specii isi petrec intervale lungi de timp facand bai de soare, adesea aplatizandu-si corpul, pentru a putea creste suprafata care este incalzita de soare.
› vrei mai multBancul zilei
Merge un iepuras intr-un magazin si intreaba:
-Buna ziua!Aveti o palarie verde dar nu prea verde dar totusi verde?
-Nu
A doua zi la fel
Merge femeia la director si ii spune:
-Dle. Director, vine intr-una de 2 zile un iepuras si ne intreaba daca vem o palarie verde dar nu prea verde dar totusi verde
-Iti zic eu ce sa-i zici!
Urmatoare zi:
-Buna ziua!Aveti o palarie verde dar nu prea verde dar totusi verde?
-Nu,dar pot sati dau un sut in fund dar nu prea in fund dar totusi in fund!
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 1
DOMINATIUN_
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
4 noiembrie 1860
Alexandru Ioan Cuza aproba Legea de organizare a Politiei Romane
La 4 noiembrie 1860 domnitorul Alexandru Ioan Cuza a aprobat Legea de organizare a Politiei Romane.
Incepand cu Legea de organizare a politiei a lui Alexandru Ioan Cuza (4 noiembrie 1860), urmata de Legea lui Vasile Lascar (1 aprilie 1903) si de Legea pentru organizarea politiei generale a statului (8 iulie 1929), competentele organelor de politie sunt extinse, iar raporturile cu celelalte structuri ale statului mult mai bine reglementate. Prin Decretul nr. 25 din 23 ianuarie 1949 se infiinteaza Militia, apoi, prin Decretul – Lege nr. 2/27 decembrie 1989 se reinfiinteaza Politia Romana ale carei competente vor fi reglementate, ulterior, prin Legea nr. 26 din 18 mai 1994 si prin Legea 218 din 23 aprilie 2002. Din 1990, Politia Romana a cunoscut mai multe etape de transformari menite sa asigure siguranta persoanelor, a colectivitatilor, drepturilor legitime ale cetatenilor, precum si a altor drepturi prevazute in acte internationale la care Romania este parte.