Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Din punct de vedere sentimental, stai destul de bine si te simti capabil/a sa ai o relatie bazata pe respect si dragoste. Totusi, inainte de a face declaratii de dragoste siropoase, gandeste-te si daca partenerul/partenera apreciaza astfel de gesturi.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Rechinul de plancton este un adevarat monstru marin. Poate atinge o greutate de 20 de tone, fiind cel mai mare peste din lume. Desi dimensiunile sale te inspaimanta, rechinii de plancton nu au nimic de impartit cu oamenii, ci se hranesc doar cu plancton, asa cum le spune si numele.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Dupa ploaie, doi ardeleni se hotarasc sa mearga sa culeaga ciuperci ... si merg ei , si merg ... si gasesc din belsug. Se intorc acasa cu acestea si, fiindu-le teama sa nu fie otravite, ii zic batranei sa le pregateasca si apoi pentru a le verifica sa ii deie cainelui de incercare. Eh .. lucreaza femeia , face o tocanita buna si pentru a nu avea griji ... ii dau cainelui sa manance! Mananca acesta cu pofta (timp in care cei doi salivau fiind flamanzi dupa atata munca ...) si dupa ce termina ce i s-a dat, iese afara satul. Imediat cei doi sar asupra oalei de tocanita de ciuperci si incep sa manance. La un moment dat se aude vocea batranei din curte ... - Aoleeeeeeeu ... a muriiiit cainele muma meee!!! O muriit ....!!! ... disperare totala pe capu' astora doi ... moment in care batrana completeaza : - L-o calcat masinaa...bat-o s-o bata!!!

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

DO_ I_ _ TI_ _ E


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "DOMINATIUNE"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

12 august 1816
Se naste Ion Ghica

La 12 august 1816 se naste Ion Ghica, personalitate marcanta a celei de-a doua jumatati a secolului al XIX-lea. Economist, matematician, scriitor, pedagog, diplomat si om politic, Ion Ghica a fost prim-ministru de cinci ori: de trei ori al guvernului Romaniei (in 1866, in 1866-1867 si in 1870-1871) si de doua ori între 1859 si 1860, la Iasi si la Bucuresti, in perioada in care tarile romane se unisera intr-un stat, insa pastrau inca doua guverne separate. 

› vrei mai mult