Pentru Scoala
Horoscopul zilei
Cultura generala
Volumul de apa mutat de curentii oceanici in oricare dintre oceanele lumii este de 50 de ori mai mare decat al tuturor raurilor planetei puse laolalta.
› vrei mai multBancul zilei
Doi betivi ies dintr-un bar...unul mergea in patru labe, iar celalalt mergea razamat de gard...
Cel ce mergea razamat zice:
-Mai chiar asa ai ajuns sa mergi in patru labe?
La care cel ce mergea in patru labe:
-Faci misto..?Las sa vad ce faci dupa ce se termina gardul :)
Shop Clopotel.ro

Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate |
Cei mai buni au ales informatica - topuri
10 Iulie 2004Craiova e prima. Cele mai mari medii de admitere au fost in judetul Dolj, unde ultima medie la Colegiul National “Carol I. Craiova“ a fost 9,84. De asemenea, 9,83 a fost cea mai mica medie de intrare la Colegiul National “Ion Luca Caragiale“ din Ploiesti, judetul Prahova, iar ultimul admis la Colegiul National “Fratii Buzesti“ din Craiova, judetul Dolj, a avut media 9,82.
In Bucuresti, 9,78 a fost cel mai mic rezultat la Colegiul National “Sfantul Sava“, in timp ce la Colegiul National “Mihai Viteazul“ ultimul admis a obtinut 9,65. Specializarea pentru care a optat majoritatea elevilor admisi in liceele cu primele 20 medii de admitere a fost “Matematica-informatica“. Singura exceptie a fost Colegiul National “Moise Nicoara“ din Arad, unde specializarea pentru care s-a optat a fost “Stiinte ale naturii“.
De 10. Cei mai multi candidati cu media 10 au fost repartizati, in functie de optiunile lor, in judetul Ialomita, unde patru elevi cu note maxime la testele nationale au intrat la Colegiul National “Mihai Viteazul“ din Slobozia si la Liceul Teoretic Urziceni. Urmatoarele judete in care au fost repartizati candidati cu medii de 10 au fost Suceava si Olt (cu cate trei elevi), urmate de Salaj si Valcea (cu cate doi). In Bucuresti, trei candidati cu medii maxime au fost admisi la Colegiul National “Mihai Viteazul“, la Liceul Teoretic “Jean Monnet“ si la Colegiul National “Sfantul Sava“.
Locuri libere. Numarul de locuri ramase neocupate la nivel national este de aproape 100.000. Judetul cu cel mai mare numar de locuri neocupate este Iasi, cu 5.303 locuri libere, urmat de Prahova, cu 4.874, si de Galati, unde 3.617 locuri au ramas neocupate.
In Bucuresti au ramas neocupate 504 locuri la licee si scoli de arte si meserii. Dintre acestea, 194 de locuri sunt la liceele cu profil bilingv sau cu predare in limba materna, ceea ce inseamna ca pentru o noua repartizare candidatii trebuie sa sustina o proba de limba moderna.
In tara au existat 3.875 de candidati care nu au fost repartizati, dintre care unul a fost respins cu media 8,90. Judetul cu cei mai multi candidati nerepartizati a fost Hunedoara, cu 330 de elevi. Pentru elevii care nu au fost admisi, inscrierile pentru a doua etapa a repartizarii computerizate vor incepe duminica.
LICEE IN TOP IN URMA REPARTIZARII
Specializare: Matematica-Informatica, engleza
Ultima nota: 9,84
Specializare: Matematica-Informatica, engleza
Ultima nota: 9,83
Specializare: Matematica-Informatica, engleza
Ultima nota: 9,82
Specializare: Matematica-Informatica, engleza
Ultima nota: 9,78
Specializare: Matematica-Informatica, engleza
Ultima nota: 9,77
Specializare: Matematica-Informatica, engleza
Ultima nota: 9,73
Specializare: Matematica-Informatica, engleza
Ultima nota: 9,73
Specializare: Stiinte ale Naturii
Ultima nota: 9,71
Specializare: Matematica-Informatica, engleza
Ultima nota: 9,70
Specializare: Matematica-Informatica
Ultima nota: 9,68
|
Shop Clopotel.ro
