Noutatile lunii ianuarie la Disney Channel si Disney Junior

19 decembrie 2019, 13:31

Disney Channel

PRINTESA STEA CONTRA FORTELOR RAULUI, EPISOADE NOI

PRINTESA STEA CONTRA FORTELOR RAULUI, EPISOADE NOI

Stea este printesa mostenitoare a regatului Buterfly. Dupa ce da foc, din greseala, castelului familiei sale, parintii o trimit pe Pamant dintr-o alta dimensiune, pentru a-si desavarsi educatia. Pe Pamant se imprieteneste cu Marcos Diaz in a carui familie e primita intr-un schimb de experienta. impreuna trebuie sa faca fata indatoririlor zilnice si, in acelasi timp, sa protejeze bagheta magica a printesei de creatura fantastica Ludo si de trupa sa de monstri. Noi episoade din sezonul 3, precum si primele episoade din sezonul 4 vin la Disney Channel din 18 ianuarie, in fiecare zi de sambata si duminica, de la ora 8.30.
 

AMFIBIENII, NOI EPISOADE

AMFIBIENII, NOI EPISOADE

Dupa ce fura o cutie muzicala misterioasa, Ana ajunge in Amfibia, un tinut mlastinos de dimensiuni liliputane populata de oameni-broaste vorbitori si de animale de mici dimensiuni in variante gigantice. Aici se imprieteneste cu Sprig Plantar, un copil-broasca de 10 ani care o invata ce inseamna prietenia si cu ajutorul caruia lupta sa protejeze amfibienii de broastele raioase. Amfibienii vin la Disney Channel din 13 ianuarie, in fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 15.30. 

SYDNEY SI MAX

Sydney si Max spune povestea unei adolescente care infrunta provocarilor varstei cu sprijinul tatalui sau care retraieste astfel multe din situatiile adolescentine cu care chiar el s-a confruntat si alaturi de o bunica non-conformista. Noul serial incepe din 27 ianuarie si se difuzeaza de luni pana vineri de la ora 18.00 si 18.30. 

Disney Junior

BEBELUSII MUPPETS, SEZON NOU
Kermit, Piggy, Fozzie, Animal, Gonzo si Summer se intorc la Disney Junior si odata cu ei si aventurile lor pline de imaginatie. Din 6 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 17.30.
 

PRIETENII CATELUSI
in noile episoade, Bingo si Rolly se antreneaza pentru campionat, dar au si o misiune de maxima importanta – sa descopere hotul de legume din gradina lui Bob. Din 6 ianuarie, de luni pana vineri, de la 18.00.
 

EROI IN PIJAMA

sopi trebuie sa lupte impotriva alter ego-urilor rele ale lui Pisoi si Bufnita dupa ce Romeo si-a folosit asupra lor Ray Reverso – masina care transforma pe oricine in opusul sau perfect. Din 20 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 19.00. 

CANTECE DE LEAGAN

Mickey si Minnie urca la bordul unui balon cu aer cald sub forma de stea si isi iau zborul spre inaltimi pe acorduri muzicale. Noi aventuri muzicale cu personajele Disney Junior pot fi urmarite din 6 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 20.25.

PRIETENII CATELUSI LA JOACA

Keia se teme ca mai micii sai prieteni de la centrul de joaca se vor juca cu jucaria sa preferata si i-o vor strica. Prietenii catelusi sunt chemati sa o ajute sa gaseasca o solutie. Din 27 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 16.25.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Calugarita este singura insecta care isi poate roti capul la 180 de grade.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intrebare:
- De ce o soacra seamana cu un condiment?
Raspuns nesigur:
- Pentru ca se amesteca in toate?

› vrei mai mult